Algemene informatie Tandartspraktijk WIT

Met een uitgebreid team van ervaren tandartsen en assistentes en een breed netwerk van specialisten, kunnen wij u een compleet pakket aanbieden van moderne tandheelkunde.

Onze praktijken zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en wij besteden veel aandacht aan persoonlijke benadering en individueel advies. Onze praktijken bevinden zich in het centrum van uw stad en zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Tandartspraktijk WIT neemt nieuwe patiënten aan!

Op dit moment kunt u zich inschrijven als nieuwe patiënt bij Tandartspraktijk WIT Amsterdam. Hier kunt u direct een eerste afspraak maken in onze agenda voor het eerste consult.

Specialisaties

Bij onze praktijk kunt u terecht voor uw periodieke consult, een gebitsreiniging, kroon- en brugwerk maar ook in geval van problemen of pijnklachten. Bij Tandartspraktijk WIT kunt u ook een afspraak maken voor een mondhygiëne behandeling, ook als u geen patiënt bent! Lees verder

Esthetische tandheelkunde

Naast het maken van kronen en bruggen kunt u ook bij ons terecht voor facings van composiet of porselein. Ook kunt u bij ons weer natuurlijk witte tanden krijgen met een tanden bleek behandeling zonder enige inspanning. Kijk voor meer informatie op onze website of vraag onze tandarts naar de mogelijkheden. Lees verder

Privacy verklaring

Lees hier onze privacyverklaring.

Disclaimer

Lees hier onze Disclaimer Prestos – Tandartspraktijk Wit

Tandartspraktijk WIT

Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 330 42 60
email: info@wit.nl

Telefonische bereikbaarheid

maandag: 08:30 - 17:00
dinsdag: 08:30 - 17:00
woensdag: 08:30 - 17:00
donderdag: 08:30 - 17:00
vrijdag: 08:30 - 17:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: gesloten