Esthetische tandheelkunde

Als u ontevreden bent over de kleur of de vorm van de tanden en kiezen in uw gebit, biedt esthetische tandheelkunde uitkomst. Tandartspraktijk WIT biedt diverse esthetische tandheelkunde behandelingen aan die uw gebit verfraaien, zoals witte vullingen, facings en tanden bleken. Welke behandeling het meest geschikt is, hangt af van de conditie van uw gebit. Maak direct een afspraak bij Tandartspraktijk WIT in Amsterdam en profiteer van de volgende voordelen:

  • Compleet aanbod met esthetische tandheelkunde behandelingen
  • Tandartsen en specialisten met meer dan 10 jaar ervaring
  • Geen wachtlijsten en ruimte voor nieuwe patiënten
  • Direct eenvoudig online een afspraak maken

Afspraak maken Bel: 020 330 4260 Nieuwe patiënt

Witte vullingen

Bij Tandartspraktijk WIT vullen we tanden en kiezen met verschillende materialen. Oude vullingen zijn van metaalhoudend materiaal en hebben in veel gevallen een (donker)grijze kleur. Om deze reden passen deze vullingen niet bij de rest van uw gebit. Bij ons is het mogelijk om in de meeste gevallen deze oude vullingen te laten vervangen door witte vullingen van composiet of porselein, zodat de vullingen beter aansluiten bij de rest van uw gebit. Welk vulmateriaal hierbij het meest geschikt is, kunt u het beste bespreken met de tandarts. Klik hier voor meer informatie over witte vullingen.

Facings

Met facings verfraait u uw gebit. Als er sprake is van een spleetje tussen de tanden, een afgebroken stukje tand of verkleurde of scheve tanden, dan zijn facings de perfecte oplossing. Facings zijn dunne schildjes van porselein of composiet die de tandarts plaatst om uw gebit te verfaaien. Het grote voordeel bij facings is dat u zelf de vorm en kleur van de tanden bepaalt. Vraag uw tandarts naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over facings.

Tanden bleken

Bij Tandartspraktijk WIT zijn we gespecialiseerd in het bleken van tanden. Met deze esthetische tandheelkunde behandeling heeft u direct resultaat. We maken gebruik van de PrevDent behandeling, waarbij u in één uur weer natuurlijke witte tanden krijgt zonder verdere inspanning. Klik hier voor meer informatie over tanden bleken of vraag uw tandarts naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

Door de ontwikkelingen de laatste jaren is esthetische tandheelkunde beschikbaar geworden voor een grotere doelgroep. Iedereen kan esthetische behandelingen ondergaan, zolang uw tandvlees en het onderliggende bot gezond zijn en uw mondhygiëne in orde is. Benieuwd of een van onze esthetische tandheelkunde behandelingen mogelijk zijn bij uw gebit? Neem contact op met onze tandartspraktijk en we bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Techniek

Tandartspraktijk WIT streeft altijd naar het meest haalbare resultaat. U kunt er dan ook op rekenen dat uw prothese, facings en/of kronen en bruggen worden vervaardigd door toonaangevende tandtechnici.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een van onze esthetische tandheelkunde behandelingen? Maak dan direct een afspraak via de onderstaande button. Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over esthetische tandheelkunde, dan neemt u contact met ons op door het onderstaande telefoonnummer te bellen of een e-mail te sturen naar info@tandartspraktijkwit.nl.

Afspraak maken Bel: 020 330 4260 Nieuwe patiënt