Esthetische tandheelkunde

Wanneer u niet tevreden bent met uw gebit, bijvoorbeeld met de kleur of vorm van uw tanden of kiezen, kan esthetische tandheelkunde uitkomst bieden. Tandartspraktijk WIT biedt diverse behandelingen aan die uw gebit kunnen verfraaien. Welke behandeling het meeste geschikt is, hangt af van de conditie van uw gebit.

Voorwaarden

Esthetische tandheelkunde heeft flinke ontwikkelingen doorgemaakt in de laatste jaren. Hierdoor zijn niet alleen de behandelingen en de materialen beter geworden, esthetische tandheelkunde is ook beschikbaar geworden voor een grotere doelgroep. In principe kan iedereen esthetische behandelingen ondergaan, mits uw tandvlees en het onderliggende bot gezond zijn en uw mondhygiëne in orde is.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit? Neem dan contact op met Tandartspraktijk WIT. Wie bieden in onze Amsterdamse praktijk tevens esthetische tandheelkunde aan. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Techniek

Tandartspraktijk WIT streeft altijd naar het meest haalbare resultaat. U kunt er dan ook op rekenen dat uw prothese, facings en/of kronen en bruggen worden vervaardigd door toonaangevende tandtechnici.

Witte vullingen

Het vullen van tanden en kiezen kan met verschillende materialen worden gedaan. Oude vullingen zijn vaak gemaakt van metaalhoudend materiaal. Deze hebben vaak een (donker)grijze kleur waardoor ze niet passen bij de rest van uw gebit. Tandartspraktijk WIT kan uw oude vullingen vervangen door witte vullingen van porselein of composiet, zodat uw vullingen beter bij uw gebit passen en ze minder opvallen. Witte vullingen kunnen in de meeste gevallen worden geplaatst. Welk vulmateriaal voor u het meest geschikt is, kunt u met de tandarts bespreken. Klik hier voor meer informatie over witte vullingen.

Facings

Facings zijn een eenvoudige en doeltreffende manier om bijvoorbeeld scheef staande of verkleurde tanden mee te maskeren. Het zijn dunne schildjes van composiet of porselein die door de tandarts op uw tanden worden geplaatst om uw gebit te verfraaien. Facings kunnen onder meer gebruikt worden om afgebroken hoekjes of kleine spleetjes tussen tanden onzichtbaar te maken. Vraag uw tandarts naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over facings.

Tanden bleken

Er zijn weinig cosmetische behandelingen die zo snel zo’n fris resultaat geven als het bleken van uw tanden. Met de PrevDent behandeling bij Tandartspraktijk WIT kunt u in één uur weer natuurlijke witte tanden krijgen, zonder enige inspanning. Klik hier voor meer informatie over tanden bleken of vraag uw tandarts naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over esthetische tandheelkundige behandelingen van Tandartspraktijk WIT? Neem dan contact met ons op. Via onderstaande knop komt u bij onze praktijkpagina voor Amsterdam.

Tandartspraktijk WIT

Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 330 42 60
email: info@wit.nl

Telefonische bereikbaarheid

maandag: 08:30 - 17:00
dinsdag: 08:30 - 17:00
woensdag: 08:30 - 17:00
donderdag: 08:30 - 17:00
vrijdag: 08:30 - 17:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: gesloten