iosapp01 screenshot-snurk-app-op-mobieltje

Alles over apneu en snurken in één kliniek in één bezoek

Snurkt u regelmatig en zorgt dit voor problemen? Dan bent u bij Snurkkliniek Amsterdam aan het juiste adres! Bekijk onze website voor meer informatie.

Closeup of a woman covering ears while man snoring in bed at home

De snurk-expert
Onze slaaptandarts zal starten met het stellen van de juiste diagnose. Met behulp van de snurk/apneu app zal worden vastgesteld wat de intensiteit is van het snurken of de apneu. Vervolgens zullen tijdens uw bezoek aan onze kliniek de resultaten worden besproken en een onderzoek plaatsvinden aan uw neus, keel en andere eventuele probleemgebieden. Ook uw anatomie, persoonlijke situatie en gezondheid worden daarin meegenomen.

Onderzoek in uw eigen bed
Wist u dat met het downloaden van een simpele app op uw smartphone u zelf de eerst stap kunt zetten naar het stoppen met snurken en slaapapneu? Probeer het vandaag en download de app hier:

Samenwerking met uw ziektekostenverzekeraar
Aangezien apneu wordt gezien als een levensbedreigende ziekte, zal uw ziektekostenverzekeraar de kosten van een apneu beugel volledig vergoeden indien deze wordt voorgeschreven door een geaccrediteerde slaaptandarts. Dr. M. Allessie behoort tot een van de Nederlandse slaaptandartsen die is geaccrediteerd om deze behandeling te mogen aanbieden.

Bewezen resultaten
Al honderden patiënten in zowel Nederland als het buitenland slapen beter dankzij een simpele oplossing als de snurk-of apneu beugel. Bel ons op 020 – 330 4260 en maak een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen doen!

100% tevredenheidsgarantie
Wij bieden onze patiënten een 100% patiënttevredenheidsgarantie aan!

Onze klanten zijn onze topprioriteit en wij streven naar uw tevredenheid. Als u doorgaat met het voorgeschreven behandelingsplan en dit niet het gewenste resultaat oplevert zullen wij een nieuwe behandeling uitvoeren zonder bijkomende kosten.

Ontdek zelf of u snurkt en hoeveel, download nu de gratis app: