Onze tandartspraktijk in Amsterdam

Contact

Tandartspraktijk WIT
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 330 42 60
email: info@wit.nl

openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Spoed: 0900-8602

Afspraak Maken Nieuwe patiënt

Behandelingen

Met een klein team van twee tandartsen en een assistente zijn we gemotiveerd om een compleet pakket voor tandheelkundige zorg te bieden.

Algemene tandheelkunde
Algemene tandheelkunde is gericht op het verhelpen van algemene klachten en het doen van periodieke gebitscontroles. Onder meer gaatjes vullen, kroon- en brugwerk en extracties vallen onder algemene tandheelkunde. Behandelingen bij Tandartspraktijk WIT vinden uitsluitend op afspraak plaats. Lees meer over algemene tandheelkunde.

Esthetische tandheelkunde
Wanneer u niet tevreden bent met uw gebit, bijvoorbeeld met de kleur of vorm van uw tanden of kiezen, kan esthetische tandheelkunde uitkomst bieden. Tandartspraktijk WIT biedt diverse behandelingen aan die uw gebit kunnen verfraaien. Welke behandeling het meeste geschikt is, hangt af van de conditie van uw gebit. Lees meer over esthetische tandheelkunde.

Mondhygiëne
Bij tandartspraktijk WIT kunt u ook terecht voor mondhygiëne als u elders een eigen tandarts heeft. Wij kunnen u helpen bij het geven van uitgebreide voorlichting over het voorkomen van bijvoorbeeld cariës (gaatjes) en tandvleesaandoeningen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het uitvoeren van een volledige gebitsreiniging waarbij plak, tandsteen en aanslag wordt verwijderd. Lees meer over mondhygiëne.  

Tanden bleken
Bij Tandartspraktijk WIT beschikken wij over specialisten op het gebied van tanden bleken. Elk jaar helpen wij veel mensen om hun droom, het hebben van een mooie witte glimlach, te vervullen. U vindt meer informatie op onze aparte website www.wit.nl.

Snurkkliniek Amsterdam
Snurkt u regelmatig en zorgt dit voor problemen? Dan bent u bij Snurkkliniek Amsterdam aan het juiste adres! Bekijk onze website voor meer informatie, www.snurkkliniek-amsterdam.nl

Pijnklachten en spoed
Voor noodgevallen en pijnklachten kunt u contact met ons opnemen en zullen wij ons uiterste best doen om u dezelfde dag nog van dienst te kunnen zijn. Lees meer over de spoedtandarts

WITLach-content