Tandartsbehandelingen

Met ons team van deskundige tandartsen en assistentes zijn we gemotiveerd om een compleet pakket voor tandheelkundige zorg te bieden. Hieronder leest u meer over de verschillende tandartsbehandelingen die we uitvoeren bij Tandartspraktijk WIT.

Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde bestaat uit periodieke controles en het verhelpen van algemene gebitsklachten. Het controleren van gaatjes, verwijderen van tandsteen en checken van de conditie van uw tandvlees vallen onder de periodieke controle. Daarnaast bestaat algemene tandheelkunde ook uit gaatjes en vullingen, kroon- en burgwerk, extracties en protheses.

Lees meer over algemene tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Met esthetische tandheelkunde is het mogelijk om uw gebit te verfraaien. Als u niet tevreden bent met de kleur of vorm van uw tanden, kiest u bij ons voor tanden bleken, facings of witte vullingen. Welke esthetische behandeling het meest geschikt is, hangt af van uw wensen en de conditie van uw gebit. We bespreken graag de mogelijkheden voor het verfraaien van uw gebit.

Lees meer over esthetische tandheelkunde

Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is van belang voor de gezondheid van uw gebit, tandvlees, tanden en algemene gezondheid. Door regelmatig onze mondhygiënist te bezoeken, voorkomt u mond- en gebitsproblemen. De mondhygiënist reinigt uw gebit, is gespecialiseerd in de preventie en behandeling van mondaandoeningen en geeft u uitgebreide voorlichting.

Lees meer over mondhygiëne

Tanden bleken

Tanden bleken voor een stralend gebit met witte tanden. Laat uw tanden bleken onder begeleiding van de specialisten van Tandartspraktijk WIT. Zo vindt de bleekbehandeling op een verantwoorde en veilige manier plaats. Ieder jaar helpen we veel mensen, waaronder bekende Nederlanders, om weer te kunnen genieten van een mooie witte glimlach.

Lees meer over tanden bleken

Snurkkliniek Amsterdam

Als u regelmatig snurkt en dit problemen oplevert, dan is onze snurkkliniek in Amsterdam een uitkomst. Onze slaaptandarts is gespecialiseerd in slaapapneu en onderzoekt de apneu en de intensiteit van het snurken. Op basis van deze resultaten maken we een behandelplan op maat. Het dragen van een snurkbeugel behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer over de snurkkliniek

Spoed tandarts Amsterdam

Bij spoedgevallen en acute pijnklachten neemt u contact op met onze spoed tandarts in Amsterdam. Afgebroken of uitgevallen tanden en kiezen, bloedingen en acute pijn zijn spoedklachten waarmee u als client en niet-client bij onze spoed tandarts terecht kunt. Binnen openingstijden neemt u contact met ons op en buiten openingstijden met Dental365 via 085 10 50 759.

Lees meer over spoedtandarts Amsterdam

Onze tandartspraktijk in Amsterdam

Contact

Tandartspraktijk WIT
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 330 42 60
email: witrokin@outlook.com

openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Spoed: 0900-8602

Afspraak Maken Nieuwe patiënt